5 budgetvenlige renoveringstips til dig, der drømmer om et nyt badeværelse

Diverse5 budgetvenlige renoveringstips til dig, der drømmer om et nyt badeværelse
goer-det-selv-beton

5 budgetvenlige renoveringstips til dig, der drømmer om et nyt badeværelse

Går du og kigger på et nyt badeværelse til din lejlighed eller dit hus, men uden at have en pengepung, der rækker til den helt store renovering? Der er mange ting, du selv kan gøre, som har en stor effekt på rummet, uden at det behøver koste dig en formue.

Vi har samlet fem budgetvenlige tips til, hvordan du selv kan renovere badeværelset, uden at du behøver at have håndværkerskills eller at hive den store pengepung frem.

 

1) Eksperimenter med maling

Det lyder måske simpelt, men det har en enorm stor effekt. Særligt hvis du er ejer af et badeværelse med gamle klinker, der ikke helt har samme farve, som dengang det blev bygget. Mal væggene i en fin pudderrosa eller lyseblå farve, der skaber en fin og hyggelig stemning i rummet, eller giv dig i kast med at male dine klinker i enten helt hvid eller en cool kontrastfarve. Du vil blive overrasket over, hvor stor en effekt det har på hele rummet. Husk at bruge maling, der er beregnet til badeværelser.

 

2) Beton på gulvet

Trænger dit gulv eller brusekabinen til en makeover? Giv det et betonlignende udtryk med gør det selv beton, og skab den populære New Yorker-feel på badeværelset. Du kan nemlig let lægge gør det selv beton ovenpå de eksisterende overflader, så du slipper for at rive klinker eller tapet ned. Gør det selv beton har samme look og slidstyrke som almindeligt beton, og du kan bruge det på både gulvet og i brusekabinen, hvis du vil skabe et smukt ensartet udtryk. Det rå beton ser smukt ud sammen med messingtilbehør og træmaterialer.

 

3) Nye spejle

Spejle er smukke at se på og jo uundværlige på et badeværelse. Tilføj flere spejle i rummet for at give rummet mere liv og vælg spejle i anderledes former som runde spejle eller de nye moderne bølgede spejle. Vælg store spejle ved håndvasken, så det skaber blikfang, når du træder ind. Du kan også lege med spejle på døren. Det kan være med til at give en følelse af, at rummet bliver større.

 

4) Mønstrede klinker

Drømmer du et badeværelse inspireret af de marokkanske med mønstre på væggene og gulvet? Du kan sagtens selv sætte de mønstrede og farverige klinker op på badeværelse. Det kræver blot, at du læser vejledningen grundigt, og at du selvfølgelig væbner dig med tålmodighed og en rolig hånd, så klinkerne kommer til at sidde lige. Brug de mønstrede klinker på bagvæggen i brusekabinen, så du bare har en enkelt væg, der er i fokus. Du kan også sætte klinkerne op ved vasken eller på hele gulvet , hvis dit badeværelse ikke er alt for stort.

 

5) Armatur og håndvask

Skift dit almindelige kromarmatur og bruser fra Silvan ud med et smukt armatur i guld eller messing og en bruser i samme nuance. Det giver badeværelset et helt nyt og eksklusivt udtryk. Mange messingarmaturer kan godt være lidt dyre, men du kan være heldig at finde nogle i byggemarkeder eller på den blå avis, der har samme udtryk. Gå efter de klassiske hvis du drømmer om et nordisk stilrent udtryk eller vælg de smukke vintagelignende armaturer, hvis du går efter et mere hyggelige udtryk på dit badeværelse.

About the author: Mads

Related Post