Online markedsføring i bilbranchen

DiverseOnline markedsføring i bilbranchen
online-markedsfoering-i-bil-branchen

Online markedsføring i bilbranchen

Bilindustrien er gennem tiden rykket mere og mere online, hvilket også er årsagen til at online markedsføring er gået hen og blevet relevant for virksomheder som netop befinder sig i denne branche. Her får du et par gode råd til, hvordan I kan vækste jeres forretning ved at benytte online marketing.

Styrk jeres brand med SEO

Bilbranchen er et kæmpe marked, hvilket er kendetegnet ved at der er et væld af konkurrenter inden for de forskellige nicher. Derfor er det også essentielt, at komme før konkurrenterne, når jeres potentielle kunder foretager en søgning som kunne være relevant for jeres produkt. Det kunne eksempelvis være søgefrasen “billig flexleasing” eller “prøvekør Toyota Auris”. Der er mange om buddet, derfor er det vigtigt at de rigtige SEO tiltag bliver brugt og at der arbejdes med SEO kontinuerligt.

Når jeres hjemmeside kommer frem blandt de øverste på Google, er der en langt større chance for, at en potentiel kunde vælger jer frem for konkurrenten, i forhold til hvis i er at finde på side 2 på Google.

Betalt annoncering ved kampagner

Kampagnetilbud er et hyppigt og effektivt middel, til at tiltrække flere kunder, det kan både være et kampagnetilbud på en bil, leasing aftale, undervognsbehandling eller noget helt fjerde. Når disse kampagner igangsættes, er det væsentligt at sørge for maksimal eksponering i perioden op til og naturligvis mens kampagnen kører.

Til dette er Google Ads og Facebook-annoncering et rigtigt godt værktøj. Det kræver blot at du har forstand på at opsætte annoncerne og få formidlet det rette budskab. Så snart annoncen er klar, er den klar til launch og du betaler udelukkende for de klik som kommer på de opsatte annoncer.

9 års erfaring med markedsføring i bilbranchen

Hos Leadtime har vi arbejdet med SEO og AdWords gennem de sidste 9 år, hvilket gør os aldeles kompetente, når det kommer til at skabe resultater online, som kan forbedre din forretning. Hvis du kunne tænke dig at høre, hvordan vi kan hjælpe jer, er du velkommen til at ringe på 70 70 28 70 – eller sende en mail til info@aw-media.dk. Vi byder på en uforpligtende snak.

About the author: Mads

Related Post