Opnå drømmebilen med sæsonleasing

DiverseOpnå drømmebilen med sæsonleasing
Sort BMW cabriolet

Opnå drømmebilen med sæsonleasing

Det gode vejr har endelig vist sig fra sin gode side, og hvem får ikke lyst til at køre med kalechen nede i sådan et vejr?Men omvendt har du måske ikke lyst til at køre i en cabriolet, når vinteren igen banker på døren?

 

Med sæsonleasing har du mulighed for at køre i drømmebilen om sommeren såvel som om vinteren. Skulle du være i tvivl om, hvad sæsonleasing betyder, vil der nedenfor blive gennemgået, hvad det dækker over.

 

Når man taler om sæsonleasing, er der tale om en aftale, hvor bilen kun er registreret i de ønskede antal måneder. Med sæsonleasing har du derfor mulighed for at lease fx en cabriolet henover sommeren eller en firehjultrækker henover vinteren.

 

Betal kun for dit behov med sæsonleasing

Som udgangspunkt vil betalingen forløbe henover hele året. Dog vil beløbet afspejle sig i, at der kun er betalt afgift for de ønskede antal måneder, hvor bilen skal bruges. For eksempel kunne sæsonleasing af en cabriolet lyde på 6 aktive måneder henover sommeren, hvor betalingen løber over hele året, men da den kun er indregistreret i 6 måneder, vil den månedlige ydelse afspejle sig heraf.

 

Som det måske allerede fremgår af ovenstående, er sæsonleasing yderst interessant ved leasing af fx sportsbiler eller cabrioleter henover sommeren. Omvendt er fx firehjulstrækkere interessant henover vinteren. Du har på den måde rigtig gode muligheder for at opnå drømmebilen med sæsonleasing.

 

Med sæsonleasing opnår du derudover alle de samme fordele som ved flexleasing:

 

  • Lavere nedskrivning på afgiftsfri bil
  • Lavere kapitalbinding
  • Lavere risiko ved gensalg

 

Du skræddersyer helt selv din aftale

Om du ønsker at køre i 3, 6 eller 8 aktive måneder er helt op til dig. Med sæsonleasing kan du skræddersy din aftale, så den passer præcist til dit behov. Hvornår du ønsker at starte din sæsonleasing, er også helt op til dig.

 

De fleste vælger imidlertid 6 aktive måneder og 6 passive måneder, hvor betalingen løber henover alle 12 måneder. Dog kan du, som tidligere nævnt, selv forme din sæsonleasing. Du har derfor mulighed for at vælge færre antal aktive måneder for en lavere månedlig ydelse eller flere aktive måneder mod en højere månedlig ydelse.

 

Der er med sæsonleasing altså rigtig gode muligheder for at opnå drømmebilen. Så skulle du have lyst til at køre med kalechen nede henover sommeren, eller fare gennem sneen i en firehjultrækker, så bør du overveje sæsonleasing.

About the author: Mads

Related Post