Når vi rammer de danske landeveje om sommeren

DiverseNår vi rammer de danske landeveje om sommeren
billaan

Når vi rammer de danske landeveje om sommeren

Den danske sommer fed, det er vi ret mange, der er enige om. Nogle synes, at den danske sommer handler om pøler, bajere og grill i sommerhus, mens andre mere er til at spendere sommerperioden under sydligere himmelstrøg. Og så er vi os, der bare godt kan lide at cruise de danske landeveje tynde. Lyder det spændende? Så læs videre her.

Det hele starter med denrigtige bil

For os bilentutiaster er den rigtige bil, det rigtige gear og den rigtige lyd i bilen, naturligvis noget af det vigtigste. Derfor er bilvalget en stor ting for os. Den fortæller om vores personlighed. Vores liv. Vores standpunkter.

Til denne sommer har jeg anskaffet mig en ny bil. Den var ikke billig, men heller ikke den dyreste. Jeg har længe gerne ville anskaffe mig en capriolet, så jeg kunne få den fulde fornemmelse af den danske sommer.

Mit valg faldt således på denne satan af en øse: En Audi, som du kan se et billede af ved at klikke på dette link.

Som sagt var det ikke den billigste bil på markedet. Og slet ikke, når man køber den som ny og med de afgifter, vi har her i dannevang. Jeg måtte således således et billån enten i banken eller på nettet. Hertil anvendte jeg denne side, hvor det er muligt at sammenligne og indhente tilbud på billån.

Og så er jeg ellers klar.

Dansk sommer for fuld hammer

Jeg har fri fra den 8. juli og frem til 4. august. Og ved du hvad? Jeg kan love dig for, jeg skal ud og brænde benzin af. Jeg har planlagt ruten fra Gedser til Skagen, og jeg kommer rundt i hele Danmark. På nær Bornholm, som jeg besøgte sidste sommer på cykel.

Jeg når blandt andet at ramme Sønderborg i Sønderjylland, Vesterhavet, Thyborøn, hvor jeg skal høre en koncert med Johnny Madsen, hvorefter jeg rammer skagen i uge 29. Herefter går turen ned gennem Jyllands, hvor jeg især glæder mig til at besøge Silkeborg, hvor jeg ikke har været siden 2001.

Fyn skal også køres tynd, og så har jeg planer om at udforske, hvad der sker nede på Lolland-Falster. Jeg slutter på sjælland.

Hvad skal jeg have med?

Med mig har jeg min kammerat Ib, en gammel kending fra folkeskolen, et telt, lidt nem mad og selvfølgelig bajere i stride strømme. Og nej: Jeg kører ikek, når jeg har drukket. Men bajere, det skal jeg da ha’.

Hvis du er blevet inspireret, kan du selv prøve. Måske vi ramler ind i hinanden.

About the author: Mads

Related Post