Sådan kan flådestyring hjælpe din virksomhed

DiverseSådan kan flådestyring hjælpe din virksomhed
billaan

Sådan kan flådestyring hjælpe din virksomhed

FlaadestyringMange kender ikke til fordelene ved at bruge et flådestyringssystem af den simple årsag, at de ikke ved hvad et flådestyringssystem kan. Før jeg investerede i et flådestyringssystem kendte jeg ikke selv til fordelene ved sådan et system. Jeg investerede selv i et flådestyringssystem for ikke så lang tid siden og i den forbindelse brugte jeg siden www.ekspertvalg.dk. Ekspertvalg.dk er en side hvor man udfylder en kontaktformular og dermed kan modtage op til fire tilbud, fra forskellige udbydere af diverse B2B relaterede produkter og services.

Jeg kunne på deres side om flådestyring læse om fordelene ved et flådestyringssystem og derudover hvad jeg kunne bruge systemet til. Deres side er velformuleret og dybdegående, hvis man ønsker læse om flådestyring.

Et flådestyringssystem bruger normalt en GPS tracker som udsender signaler med oplysninger om en lang række ting. Man kan vælge at installere en GPS tracker i flere forskellige ting, men de fleste bruger flådestyring til firmaets biler, lastbiler og maskiner. Man kan dog bruge andet end en GPS tracker til at overvåge ens flåde, men det som er mest normalt er efter min overbevisning GPS tracker. Hvis man bruger flådestyring i biler, kan et flådestyringssystem sende informationer omkring bilens placering, hastighed, brandstofforbrug m.m. Dette betyder altså at man kan overvåge eller holdestyr på en lang række ting på en nem og hurtig måde.

Årsagen til at jeg selv valgte at investere i et flådestyringssystem var, at flere af mine biler forsvandte over en periode, hvorefter de aldrig blev fundet. Efter jeg installerede flådestyring var det muligt at spore bilernes placering og dermed få politiet til at gribe ind og få dem tilbage. Desværre dukkede da andre biler aldrig op, og det er mig derfor en gåde hvor i verden de i dag befinder sig.

Flådestyring kan altså bruges til mange ting, udover tyveri, så kan man også holde styr på ens ansatte, således at man sikre sig de er på det aftalte sted til den aftalte tid. Derudover kan man sikre sig at den ansatte ikke bruger firmabilen til andet end arbejde, eksempelvis i fritiden. Men bortset fra at overvåge sine ansatte, kan flådestyring også bruges til at holde styr på ens “flåde”, hvilket kan være brugbart på mange måder. Overvågning af flåden kan nemlig bruges i forhold til service, forsikring, koordinering af biler og den sikkerhed som et flådestyringssystem giver ejeren.

About the author: Mads

Related Post