Se de 5 mest luksuriøse biler fra 2018

LeasingSe de 5 mest luksuriøse biler fra 2018
Udlev drømmen med privatleasing af Audi

Se de 5 mest luksuriøse biler fra 2018

Vi kender alle følelsen, når vi ser en bil på vejen, der er lidt ud over det sædvanlige. Nakken drejer sig pludseligt ufrivilligt ved synet af de rullende skønheder, som uheldigvis ikke ses så ofte i Danmark på grund af de høje afgifter på biler. Luksusbiler defineres dog på mere end bare et kønt ydre. De vurderes i ligeså høj grad på køreglæde, komfort, teknologiniveau, diversitet og ikke mindst den prestige samt de værdier og attributter, som modellen og brandet associeres med. Når man skærer ind til benet, kan luksus dog betyde mange forskellige ting alt efter, hvem man spørger, og hvad de forbinder med luksus. For nogen er luksus store, muskelbiler med mange hestekræfter, mens andre forbinder luksus med pangfarvede, japanske racerbiler, hvor føreren sidder få centimeter over jorden. Vi forsøger at få det hele med i denne artikel, der sætter fokus på de 5 mest luksuriøse biler fra 2018. Bilerne er ikke præsenteret ud fra nogen særlig rækkefølge eller rangliste.


1. Mercedes Benz S-klassen

På papiret er der ingen tvivl om, at Mercedes Benz nyeste S-klasse hører til blandt toppen af luksusbiler fra 2018. Det kan potentielt være den bedste bil, vi har set i år, hvis man udelukkende tænker på kørsel. Prisen er dog også sat herefter. Ingeniørerne bag den nye Mercedes har formået at skabe en super komfortabel, næsten lydløs køreoplevelse, selv med den 6-cylindrede dieselrækkemotor, der næsten ikke kan gøres bedre. Det eneste minus er, at S-klassen kunne være mere prangende rent æstetisk.


2. Audi A8

Hos Audi har man skabt et kraftværk på fire hjul, der som en japansk lyntog stormer afsted med den største præcision. Under kølerhjelmen finder man endda mere avanceret teknologi, end den man ser hos Mercedes Benz S-klassen. Blandt andet tyder meget på, at A8’s computer gør bilen til den bedste autonomt, selvkørende bil på nuværende tidspunkt. Interiøret lader til at kunne udholde slid igennem et helt menneskeliv, og bilen er ekseptionelt let at manøvrere. Prisen er for luksus er høj og særligt med danske afgifter. Vil du have fat i den nye A8, bør du derfor nok overveje mulighederne for leasing af Audi.


3. Tesla Model S

Man kan ikke sige biler i 2018 uden at sige Tesla. Særligt den pionerende S-model vækker meget opmærksomhed – og med god grund. Maskinen er nemlig spækket med luksus, der giver køreoplevelse ud over det sædvanlige. Bilen er ekstremt troværdig, vedholdende og rækkevidden for den elektriske motor er kun blevet bedre og bedre. Her får du den ultimative, futuristiske køreoplevelse, når komfort, moderne teknologi, æstetik og praktiske evner går op i en højere enhed.


4. Range Rover

Den seneste Range Rover, altså modellens fjerde generation, hører uden tvivl også til på denne liste, fordi Land Rover igen formår at sætte overloggeren for, hvad deres populære bilmodel, Range Roveren, kan præstere. Range Roverens lidt firkantede og tunge udtryk er måske ikke det de fleste forbinder med luksus. Men har du først prøvet en tur i den seneste Range Rover, vil du se, at virkeligheden ser helt anderledes ud. Bilen har noget af det lækreste interiør, hvor fokus på komfort og køreglæde er helt i top. Selv om den er tung, vender den på en 25-øre og føles utrolig agil. Skal du køre off-road, bør Range Roveren klart være dit første valg.


5. Maserati Quattroporte

Nu bliver det slankt og strømlinet, når Maserati’s seneste Quattroporte model indtræder scenen. Her taler vi high-end komfort og sportskørsel, der kan gøre alle til bilentusiaster. Ser man på bilens indre og interiør, finder du hverken den samme saft og kraft eller det samme lækre udstyr som i de fire, ovenstående konkurrenters biler. Til gengæld har Quattroporten et udtryk, som vil gøre dig til vejens mest bemærkede trafikant.

About the author: Mads